20 december

Kerstviering (allen)


Wie: allen
Tijden: 17.00 - 20.00 uur
Waar: Clubhuis Hoge Limiet
Meer informatie: 

Beste Bevers, Welpen, Scouts, Explorers, Leiding, Stichting en Bestuursleden,

Dit jaar gaan we weer met de hele groep kerst vieren. Dit doen we gezellig op zaterdag 20 december op scouting. Iedereen is welkom in z’n kerstkleren maar let op je kan nog steeds vies worden.

Iedereen is om 17.00 uur welkom en om 20.00 uur is het KKGkerstfeest afgelopen. Ook dit jaar vraagt de Kerstman jullie om te helpen met het kerstdiner. Iedereen heeft zo zijn gerechten die je lekker vind en omdat jullie met zoveel zijn, willen we dat iedereen zijn of haar lekkerste gerechtje wil maken. Maak dit voor 4 personen en neem dit mee. Er is geen oven op scouting en er kan wel wat opgewarmd worden maar dat heeft de kerstman liever niet. Voor drinken zorgen de kerstkabouters.

Als iedere speltak een deel maakt van het KerstKKGdinner dan komt alles goed. Daarom vraag ik (de Kerstman) jullie het volgende 

  • De Welpen maken een voorgerecht.
  • De Scouts & Explorers maken een hoofdgerecht.
  • De Bevers maken een toetje. 

De avond zal er als volgt uitzien:

  • De lieve leiding zorgt ervoor dat iedereen kan zitten en dat al het eten op een mooie tafel komt zodat jullie allemaal lekker kunnen eten.
  • Na het eten gaan we gezellig buiten rond het kampvuur zitten en zullen een kerstverhaal horen en gezellig samen zingen bij het kampvuur. Dit tot jullie ouders je weer ophalen.

Mochten je ouders of jezelf nog vragen hebben kan je die aan de teamleider van je speltak stellen.

HOHOHOHOHOHOHO tot zaterdag 20 december


Naar overzicht

Kom je kijken?

Draai een dagje mee

Muziek maken, sportieve dingen doen, hutten bouwen en vooral veel lol maken met vrienden en vriendinnen?
Kom kijken

Facebook