Stam

Leeftijd: 21- 27 jaar

Opkomsttijden: zaterdag vanaf 19.00 uur

Jij bent niet te stoppen, je hebt een talent voor organiseren en geen uitdaging is te veel. Eigenhandig bier brouwen, digitaal de wereld rond of kamperen in de winter. De Stamgastûh durven het aan.


De Stamgastûh van de Klaas Kitten Groep regelen hun activiteiten zelf. We bedenken samen de leukste activiteiten en zetten zo een tof programma neer! Niets is te gek, alles mag en alles kan!

De stam bestaat uit een groep jonge mensen van 18 jaar en ouder. Een aantal leden uit de groep zijn ook actief als leiding bij de jongere speltakken van de groep. Maar ook als je geen zin hebt om je in te zetten als vrijwilliger ben je van harte welkom. De stam organiseert sportieve activiteiten, trekt de natuur in en brengt maatschappelijke discussies ter tafel. We zijn jong, druk en sociaal, daarom hebben we één keer in de maand opkomst op zaterdagavond.


Zin in uitdaging? Bij de Stamgastûh ben je actief in de natuur zonder verplichtingen! Kom een keertje kijken!


Stamweekend

Pasen is nog nooit zo spannend geweest. Het ene jaar in korte broek, het andere jaar met 2 extra slaapzakken en bergen thermo ondergoed. Het maakt niet uit, met Pasen trekken de Stamgastûh er een weekend op uit! Elk jaar op een andere locatie en andere te gekke activiteiten. 

Meer informatie?

Ik wil graag een keer komen kijken
Ik wil graag de kosten weten
Ik wil graag lid worden
Ik wil meer weten over de groep
Download onze flyer