Scouts

Scouts

Leeftijd: 11 - 15 jaar
Opkomsttijden: zaterdag 14.00 - 17.00 uur

Kamperen in een tent, op pad met routebeschrijving en kompas, hout hakken, koken op houtvuur en vooral samen met anderen allerlei avonturen beleven. Dat is scouting!

De scouts van de Klaas Kitten Groep, jongens en meiden van 11 tot 15 jaar, hebben iedere zaterdagmiddag opkomst in Schiebroek, Rotterdam . Tijdens de opkomst doen we verschillende dingen zoals pionieren (met houten palen en touw allerlei bouwwerken maken, zoals een schommel of een glijbaan), oefenen met knopen, sporten of we trekken er op uit!

De leiding van de scouts organiseert activiteiten aan de hand van verschillende thema’s. De thema’s variëren van buitenleven tot expressie of samenleving. De scouts trekken dus niet alleen de natuur in, maar leren ook om zichzelf te uiten, beter te communiceren met medescouts of leren de omgeving beter kennen. Zo is valt er in Rotterdam op cultureel gebied heel wat te ontdekken! Wel eens bij de wereld haven dagen geweest of wezen vliegeren op het strand met windkracht 10? Op scouting kan het!

Durf jij de uitdaging aan? Kom zaterdagmiddag kijken bij onze scoutinggroep!

Leiding

Benieuwd naar de leiding? Neem dan een kijkje in het smoelenboek.


Meer informatie?

Ik wil graag een keer komen kijken
Ik wil graag de kosten weten
Ik wil graag lid worden
Ik wil meer weten over de groep
Download onze flyer

Kom je kijken?

Draai een dagje mee

Muziek maken, sportieve dingen doen, hutten bouwen en vooral veel lol maken met vrienden en vriendinnen?
Kom kijken

Facebook