Contributie

Voor het lidmaatschap van de Klaas Kittengroep Rotterdam wordt maandelijks contributie betaald. De contributie wordt per automatische incasso rond de 1e van de maand van uw rekening afgeschreven. U betaald de contributie vooruit voor de maand waarin deze wordt afgeschreven. De contributie wordt gebruikt voor de organisatie van opkomsten, het onderhoud van onze clubgebouwen of de training van onze vrijwilligers. De hoogte van de contributie wordt jaarlijks vastgesteld en heeft geen winstoogmerk, al onze inkomsten worden gebuikt voor het uitvoeren van onze activiteiten.

  Tarieven

  Jeugdtarief: €12,50 per maand / €150,- per jaar.

  Regulier tarief: €5,- per maand / €60,- per jaar.

  * Vrijwilligers zijn voor hun rol binnen onze vereniging vrijgesteld van contributie.

  Aanvullende kosten

  Om lid te worden van de Klaas Kittengroep Rotterdam betaald u eenmalige inschrijfkosten. De kosten bedragen €15,- per inschrijving. De kosten zijn voor de aanschaf van diverse insignes en de inschrijving bij Scouting Nederland. Daarnaast moet u rekening houden met kosten voor de aanschaf van het uniform en das. Deze kunt u aanschaffen bij de Scoutshop Rotterdam. Bekijk de actuele prijzen en informatie op: https://www.scoutshop.nl/ of https://scoutshoprotterdam.scouting.nl/ Ten slotte kent onze vereniging meerdere weekenden en een zomerkamp per seizoen. Voor deze activiteiten wordt een extra bijdrage gevraagd. De hoogte van de kosten zijn afhankelijk van de leeftijd van het lid, de duur en bestemming van het weekend of zomerkamp. Hieronder vindt u een indicatie van de kosten.

  Weekend: €15,- t/m €45,-
  Zomerkamp: €125,- t/m €225,-

  Automatische incasso

  Hieronder vindt onze de gegevens voor de automatische incasso. Onze vereniging heeft een algemene rekening bij de Rabobank, daarnaast hebben onze speltakken ook zelfstandig een rekening. Deze zijn ondergebracht bij de Bunq bank.

  IBAN: NL08 RABO 0173 8646 51
  Incassant-ID: NL90ZZZ244331940000

  Kom je kijken?

  Draai een dagje mee

  Muziek maken, sportieve dingen doen, hutten bouwen en vooral veel lol maken met vrienden en vriendinnen?
  Kom kijken

  Facebook

  Gefeliciteerd

  11 oktober
  Radwan Fani
  19 oktober
  Asia Fani
  20 oktober
  Klaas Kitten
  27 oktober
  Evi Stevens
  11 november
  Lucas van Exel
  18 november
  Mette Nijman
  19 november
  Luuk de Groot
  21 november
  Jan van Loenhout
  22 november
  Michael Pool