Bevers

Bevers

Leeftijd: 5 - 7 jaar
Opkomsttijden: zaterdag 12.00 - 14.00 uur

Hou je van buitenspelen en krijg je er geen genoeg van om de natuur te ontdekken? Kom dan eens kijken bij de bevers!

Bij de bevers zijn we dol op spelletjes. Maar we gaan ook graag het bos in, daar valt van alles te ontdekken en wat leeft er eigenlijk allemaal in de sloot? Door samen te werken, komen we er vanzelf wel achter!

De bevers zijn er voor kinderen tussen de 5 en 7 jaar oud. Bij scouting Klaas Kitten Groep in Rotterdam leren we spelenderwijs om samen te werken, maar we kunnen ook best al wel wat zelf. De bevers leren om mee te werken met kleine klusjes, zich te ontwikkelen in sport en spel en om zich in te leven in een ander. We kiezen elke week een ander thema. We zijn wel eens door een geheime tunnel naar een piraten schateiland geweest! Of er was ook een keer een heks die ons zomaar naar Sprokazië toverde! Geloof je het niet? Gebruik je fantasie maar!

Ben je nieuwsgierig geworden en  heb je zin om een keertje te komen kijken? Kom dan op zaterdagmiddag eens langs en ontdek hoe leuk de natuur is!

                      

Hotsjietonia

Hotsjietonia is het gezellige dorp van de bevers. Samen met Stuiter gaan we elke zaterdag op bezoek bij de dorpsbewoners. In Hotsjietonia ontmoet je Steven Stroom, Keet Kleur, Rozemarijn en een heleboel dieren.

Iedere zaterdagmiddag hangt de vlag weer buiten en beleven de bevers samen met de bewoners van Hotsjietonia de grootste avonturen. Stuiter en Sterre zijn zo ondeugend en gek. Daar valt altijd wel wat mee te beleven. Met Keet Kleur kliederen we de hele boel onder, Professor Plof denkt dat hij kan toveren en Rozemarijn bakt de aller-lekkerste taarten van de wereld.

Soms blijven de bevers ook een nachtje in Hotsjietonia slapen. Dat is altijd heel spannend. Noa leest dan een verhaaltje voor het slapen gaan. We liggen dan met zijn allen in één van de kamers in Hotsjietonia. Als je dan heel stil bent kan je de hond horen snurken!

Leiding

Als je meer wilt weten over de Beverleiding, neem dan een kijkje in het  smoelenboek.

Programma

Wil je weten wat we de komende tijd allemaal gaan doen? Kijk hier voor het programma.

Meer informatie?

Ik wil graag een keer komen kijken
Ik wil graag de kosten weten
Ik wil graag lid worden
Ik wil meer weten over de groep
Download onze flyer

Kom je kijken?

Draai een dagje mee

Muziek maken, sportieve dingen doen, hutten bouwen en vooral veel lol maken met vrienden en vriendinnen?
Kom kijken

Facebook