Explorers

Explorers

Leeftijd: 15 - 18 jaar
Opkomsttijden: zaterdag 14.00 - 17.00 uur

Geen behoefte meer aan je ouders? Denk je alles zelf te kunnen? Kom dan eens bij de explorers van de Klaas Kitten kijken! Voor de explorers geldt dat we doen wat we zelf willen, de explorers maken hun eigen programma! Dat kan een duf museumbezoekje zijn (de begeleiding heeft ook inspraak!) maar ook meer uitdagende activiteiten zoals: een lan-party, klimmen & abseilen, kanoën, een stads-survivaltocht, fikkie steken of de begeleiders droppen én natuurlijk dat onwijs gave zomerkamp.

De explorers draaien hun opkomst op zaterdag van 14:00 tot 17:00 uur. Maar omdat hun programma zo divers is, zullen ze er niet altijd zijn op dit tijdstip. De explorers zijn zelfstandig en weten heel goed wat ze leuk vinden! Om dit voor elkaar te krijgen en voor tips en trucs hebben de explorers geen leiding maar bégeleiding, die helpt bij de organisatie van de programma’s. Explorers werken heel veel samen, leren om te overleggen en kunnen hun creativiteit kwijt in het verzinnen en uitvoeren van activiteiten. De explorers zijn natuurlijk niet alleen verantwoordelijk voor het organiseren van een programma maar ook voor het opruimen ervan!

De explo’s hebben hun eigen blokhut op ons terrein in Rotterdam. In de blokhut vind je trofeeën van vele jaren zomerkamp naar alle uithoeken van Europa. Elk met een eigen verhaal. Bij de explorers maak je vrienden voor het leven!

Nieuwsgierig? Meld je aan om  een keer te komen kijken! Of bekijk het programma voor komend half jaar.

Begeleiding

Weten wie de explorers begeleid? Neem een kijkje in het smoelenboek.

Meer informatie?

Ik wil graag een keer komen kijken
Ik wil graag de kosten weten
Ik wil graag lid worden
Ik wil meer weten over de groep
Download onze flyer