Welkom bij de leukste scoutingvereniging van Rotterdam én omstreken!

5 - 7 jaar
7 - 11 jaar
11 - 15 jaar
15 - 18 jaar
9 januari 2016

Theaterbezoek


foto

Traditiegetrouw hebben wij met de gehele groep het nieuwe jaar afgetrapt met een bezoek aan het Theater 't Kapelletje in het centrum van Rotterdam. Daar hebben hebben we de voorstelling '...
Lees verder

19 december 2015

Laatste opkomsten 2015


foto

Afgelopen zaterdag hebben de laatste opkomsten van het jaar plaatsgevonden. De eerste opkomst in het nieuwe jaar vindt plaats op zaterdag 9 januari 2016.De leiding en het bestuur van de Klaas Kitte...
Lees verder

7 december 2015

Explo Squad hits the Ice


foto

De explorers hebben zich afgelopen zaterdag van hun sportiefste kant laten zien: we zijn gaan schaatsen! Sinterklaas vieren we namelijk in februari... Jammer dat alle heren (op Leon na) het af lieten weten: het is wel duidelijk wie er sportief zijn bij de explorers!
Lees verder

30 november 2015

Monsterschool


foto

De Bevers zijn vorige week geslaagd voor Neistizwens Hogeschool voor Monsters en Griezels. Ze hebben er zelfs hun diploma gehaald! Bekijk hier de griezelige beelden!
Lees verder

6 november 2015

Overvliegen 2015


foto

Het overvliegen vond dit jaar plaats op 26 september! Het was weer een spectaculaire dag waarbij vele een nat pak hebben gehaald. Heb je het gemist? Bekijk de GoPro-film! (met dank aan Gijs). 
Lees verder

foto

Ben jij super stoer, tussen de 4,5 en 6 jaar oud en ben je niet bang om een beetje vies te worden? Kom dan buiten spelen bij de bevers! Samen met andere jongens en meisjes doe je bij de bevers mee aan een gevarieerd programma.
Lees verder