21 februari 2015

WIDM-KKG: Loes is de mol, Maarten winnaar


Gepubliceerd door: Marnix Elias

Wie is de mol? Dat stond afgelopen zaterdag 21 februari centraal bij de explorers: 10 deelnemers+1 mol kwamen om 10uur al bijeen voor een marathon uitzending.

Bij de eerste test ging het al grandioos mis, het kkg-museum bleek te moeilijk om te onthouden.. Een km weer tekort. Bij de eerste test waren Gijs, Stef en Joris de molverdachten. Stef ontsprong zelf een exit door met evenveel fouten (8!) net iets eerder de test te maken dan Dico die daardoor als eerste een rood scherm kreeg.

Na een potje Russische roulette en de ontvoering van Maarten, moesten de deelnemers stemmen op degene van wie ze dachten dat hij of zij als eerstvolgende naar huis moest! Ondanks een uitgebreide campagne van Jelle tegen Gijs, wist de laatste zich net te redden door een joker in te zetten. De overige deelnemers waren door de exit van Dico gewaarschuwd: niemand koos meer Joris als mol, maar Jelle werd bij test 2 opeens verdacht naast de usual suspects Stef en Gijs. Zelfs onze betrouwbare Leon was voor een enkeling de mol. De test werd trouwens beroerd gemaakt. Alleen Stef had meer dan de helft goed. De mol natuurlijk alles. De volgorde van inleveren bepaalde opnieuw wie kon blijven (Janneke, net aan!) en wie naar huis konden: dit keer Joris.. en Gabrielle, de mol van vorig jaar.

De spionage opdracht viel een beetje in het water, geen jokers, geen geld. Het proeven smaakte juist naar meer! In het muizengaatje werd test 3 afgewerkt. Beroerde resultaten waarbij Jelle en Janneke uiteindelijk het slechtst en langzaamste waren (maar 3 goed!). De gebruikelijke molverdachten bleven terugkomen. Maarten gebruikte zijn vrijstelling: helemaal niet nodig, want hij was de eerste die op de molvraag de naam van de mol aanvinkte!

Lees de rest van het verslag hier. 

Terug naar overzicht

Kom je kijken?

Draai een dagje mee

Muziek maken, sportieve dingen doen, hutten bouwen en vooral veel lol maken met vrienden en vriendinnen?
Kom kijken

Facebook

Gefeliciteerd

26 februari
Jin Kerver
4 maart
Rufus Wolfson
8 maart
Jesse Erkens
13 maart
Maarten de Jonge
13 maart
Maarten de Jong
15 maart
Ynse van Hecken
16 maart
Stan Leenen
16 maart
Anique Wesemann
9 april
Bo Buijs